About TOCOLOCO

Hi there!

Op dit blog vindt je interessante hotspots, lekkere recepten, coole musthaves, fashion inspiratie en trends, interieurtips, handmade products en alles wat we nog meer interessant vinden. En ja, dat is veel! Daarom zijn we dit blog ook gestart, omdat we beide een eigen shop hebben, maar daarnaast nog zoveel meer leuk vinden.

Anouk, 26 jaar, eigenaresse van ShoppingStyle.
Een webshop waar je leuke musthaves kunt krijgen. Van kleding tot sieraden tot bikini’s tot tassen. Alles wat een vrouw nodig heeft om er fashionable uit te zien. Maar de interesse voor mode en trends stopt niet bij de webshop. Daarbuiten gebeurt nog zoveel meer en het is zo ontzettend leuk om dat te delen met mensen die dat ook interessant vinden.

ShoppingStyle kun je volgen via Facebook (@ShoppingStyle) en Instagram (@shoppingstyle_nl).
www.shoppingstyle.nl

Mareille, 29 jaar, eigenaresse van Huisbaas.
Alle producten van Huisbaas zijn handmade en, veelal, op maat gemaakt. Wil je bijvoorbeeld een geboorteschijf voor een new born baby of heb je een leuke quote? Jouw eigen tekst wordt door Huisbaas gedrukt op mooie eikenhouten boomschijven. Naast haar eigen producten is Huisbaas ook bezig met interieurstyling. Problemen met de inrichting van je huis, weet je niet goed wat je nou mooi vindt of welke kleur er nou op de muren moet? Huisbaas helpt je graag verder ;)

Huisbaas kun je volgen via Instagram (@huisbaas_), Pinterest (@huisbaas) en Etsy (Huisbaas).
www.huisbaas-styling.nl